Agenda Art Journal workshops 2018

Hou jij van schilderen en tekenen en laat je je graag inspireren door medecursisten tijdens creatieve workshops? Geniet je van spelen met verf, collage, potlood, pen, inkt en meer? Heb je plezier in het leren van nieuwe technieken, waardoor je je verder ontwikkelt als creatieveling en nooit meer zonder ideeën zit?

In 2018 kun je bij mij kiezen uit verschillende Art Journal workshopseries, een korte tekencursus en een korte schildercursus. Voor alle workshops geldt dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Ze worden gehouden in Amersfoort, in het prachtige historische centrum van de stad.

Artjournaling workshops

Wil je aan de slag met Art Journaling? Je kunt je opgeven voor twee series van elk 6 lessen.

De serie Beginnen met Artjournaling: 6 eenvoudige technieken.’  kun je dit najaar in september volgen op de dinsdagochtend. De serie heeft een logische volgorde. Je kunt je opgeven door middel van het aanmeldingsformulier.

Eind oktober 2018 begint de workshopserie: ‘Verdieping in Artjournaling’, die weer 6 andere technieken behandelt. Je kunt beide series in willekeurige volgorde doen. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat, of wat past in je schema.  Je kunt er hier alles over lezen en je aanmelden.

Tekencursus ‘Schets je Dag’

Nieuw dit jaar is de korte Tekencursus ‘Schets je Dag’. Dit najaar geef ik hem op donderdagochtend, in september en in november. Lees er hier alles over en geef je op. Deze cursus was in mei meteen vol, dus wacht niet te lang met opgeven als je geïnteresseerd bent!

Cursus Collageschilderen

De Collageschildercursus bestaat uit drie dagdelen en is inclusief materiaal. Wel is het raadzaam om thuis al afbeeldingen uit tijdschriften te scheuren, om in het schilderij te gebruiken. Je kunt daar hier alles over lezen en je opgeven via het aanmeldingsformulier.

Ik zie uit naar je komst!