Cursus collageschilderij

Wil je graag eens in korte tijd een schilderij maken, met meteen een mooi resultaat? Lekker ontspannen aan de slag en tegelijkertijd een techniek leren die je daarna bijvoorbeeld ook in je Art Journal kunt toepassen?

Hou je van tijdschriften, maar wil je wel eens wat constructiefs doen met de stapels die je hebt liggen? Of zoek je iets moois voor boven de bank of de keukentafel, maar kun je niets vinden…?

Dan is dé oplossing: zélf een mooi kunstwerk maken! En ja, dat is mogelijk, ook als je weinig of geen schilderervaring hebt. In drie lessen leer ik je hoe je met collagemateriaal en verf een prachtig schilderij maakt.

Ik laat je zien hoe je afbeeldingen uit tijdschriften met acrylverf zó met elkaar verbindt dat er een een geheel nieuw beeld ontstaat. Een spannende en tegelijkertijd ontspannende manier van werken.

collageschilderij Janneke       000Brigiet

De cursus vindt plaats bij mij thuis in de Krommestraat, het leukste straatje in de binnenstad van Amersfoort, en bestaat uit 3 lessen, van elk 3 uur. Doordat de groepen klein blijven (het maximum aantal deelnemers is 4), is er veel ruimte voor individuele aandacht.

Het is handig om zelf al een flink aantal afbeeldingen uit tijdschriften mee te nemen. Dit ‘voorwerk’ is eigenlijk ‘voorpret’ en zal je helpen om een prachtig kunstwerk te maken tijdens de cursus. Denk bij het verzamelen van de afbeeldingen bijvoorbeeld aan een thema (favoriete vakantiebestemming, hobby, familie…) of een lievelingskleur als hoofdonderwerp voor je schilderij. Ter plekke zijn ook veel tijdschriften beschikbaar, waar je inspiratie uit op kunt doen en aanvullend beeldmateriaal uit kunt halen.

AANBOD 2019

Dit voorjaar geef ik de cursus collageschilderen twee keer. De cursus bestaat uit drie lessen. Klik op onderstaande button voor het aanmeldingsformulier. Na verzending van het formulier ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Na ontvangst van het cursusbedrag is je aanmelding definitief.

button

Investering: €127,= (incl. btw) per persoon, dit is inclusief vrij gebruik van (acryl-)verf en ander materiaal, lijm en een doek van 50×50. Je hoeft dus niets mee te nemen!
Locatie: Krommestraat 71, Amersfoort
Inclusief: koffie/thee en lekkers

Data:

In juni:

Donderdagochtend 6 juni, 13 juni en 20 juni 2019, van 09:00-12:00 uur (3 lessen).

000Vera      000Editha

Onderstaand filmpje geeft een impressie van de cursus: