Dagworkshop Varen en Tekenen

Zin in een tekenavontuur op het water?

Op vrijdag 26 april 2024 vaart het schip de Bolivar vanaf de Eemhaven in Amersfoort naar oorden in de omgeving om te ontdekken en te tekenen! Bovendien zit de boot zelf ook tjokvol tekenwaardige zaken. En word je verwend met koffie en thee en lekker eten… Ga je mee op reis?

     

Reizen en tekenen gaan erg goed samen. De herinneringen, geuren en zelfs emoties van de dag gaan ‘aan je tekening hangen’. Naderhand beleef je bij het bekijken van je creaties je reisje opnieuw en heb je een heel persoonlijke interpretatie ervan vastgelegd. Daag jezelf uit en leg je bootreis vast in lijnen en kleur. En raak geïnspireerd door je medereisgenoten!

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die heel graag wil tekenen en daarmee wil experimenteren. Ik zal je allerlei manieren, tips en trucs laten zien om je omgeving vast te leggen. Daarbij ligt de nadruk op met plezier en lekker los tekenen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of meer ervaren.

Ik geef je vrolijke opdrachten en reik je ideeën aan waarmee jij door je schetsboek kunt dartelen, terwijl het landschap en de eendjes aan je voorbij trekken…

Schip

De Bolivar is een prachtige ranke dame met karakter. De schipper is Jolande Drop, die haar droom werkelijkheid zag worden met de aankoop van de Bolivar. Een stukje van haar inspirerende verhaal kun je lezen op de website www.schuitje-varen.nl. Ik voel me vereerd om op deze ‘droom’ mijn workshop te mogen geven. Samen willen we er een onvergetelijke dag van maken!

Tekenspullen

Neem zelf je favoriete tekenspullen mee. Denk aan potloden, stiften, fineliners, vulpen en aquarel. Ik zal zelf ook voor voldoende tekenmateriaal zorgen waar je gebruik van mag maken.

Inbegrepen

Van mij krijg je een schetsboekje met fijn tekenpapier en een tekenpen. Je mag natuurlijk ook je eigen schetsboek meenemen.

Kosten

De kosten voor deze dagworkshop zijn €147,=. Dit is inclusief koffie/thee en lekkers, een uitgebreide lunch en in de namiddag verse soep met warm stokbrood. Tevens zijn een schetsboek en fineliner inbegrepen. Geef je op via onderstaande formulier.

Datum: Vrijdag 26 april 2024

Tijd: 10.00 – 17.30 uur (inloop: 9.45 uur)

Opstapplaats: Amersfoort, Eemhaven

  Workshop Varen en Tekenen

  Ja, ik geef mij op voor de dagworkshop 'Varen en Tekenen' op vrijdag 26 april 2024.

  De prijs van deze workshop is €147,=.

  Mijn gegevens:

  Voornaam

  Achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer


  Ik heb nog de volgende vraag:

  Na aanmelding ontvang je de betalingsgegevens per mail. Na betaling is je deelname verzekerd.
  Indien je een factuur wenst, vul je onderstaande gegevens in.


  Factuurgegevens

  Naam bedrijf (laat leeg indien particulier):

  BTW nummer (laag leeg indien particulier):

  Ter attentie van
  Naam

  Adres

  Postcode en plaats