Art Journal Café

Wat gaan de dagen snel… Voor ik het weet, is er weer een dag voorbij. Gevuld met het doen van nuttige dingen.

Zomaar een opsomming: boodschappen in huis slepen en zorgen dat de woonkamer een beetje gezellig is en de was gedaan, voordat mijn dochter thuiskomt van school. Mijn administratie bijwerken en naar de boekhouder sturen. Workshops geven en nieuwe plannen maken en uitwerken. En een lastig lampje vervangen in de gang, terwijl ik op een wankel keukentrapje sta…

Herkenbaar?

Als ik niet uitkijk, neem ik geen tijd voor ontspanning en spel. Om een kopje koffie voor mezelf te maken en een beetje te prutsen met een potlood of fineliner. Terwijl ik meteen ontspan door te tekenen en wat te kliederen met verf. Een mooie punt slijpen aan een kleurpotlood kan al genoeg zijn voor een plezierig rustmomentje! En soms is er meer nodig en moet ik bewust ruimte maken in mijn agenda.

Tijd voor een café momentje!

Wil jij ook graag meer prioriteit geven aan je creativiteit? Heb je zin om een regelmatig terugkerend moment in te plannen in je agenda, om te ontspannen en te genieten? Van koffie, prettig gezelschap en heel veel inspiratie? Zodat je na afloop een glimlach voelt in je hart en je je alweer verheugt op de volgende keer?

Dan nodig ik je van harte uit in mijn Art Journal Café!

  

Elke week kun je op woensdagochtend óf op vrijdagmiddag aanschuiven aan de stamtafel van het Art Journal Café en een paar uurtjes heerlijk ontspannen Art Journalen. En na afloop mag je mij met de troepjes en de afwas achterlaten.

Voor wie?

Art Journal Café is een leuk vervolg voor cursisten die de serie Beginnen met Art Journaling hebben gevolgd bij mij en die de wekelijkse samenkomsten missen. Je hebt dan inmiddels basiskennis van materialen en kunt daarmee uit de voeten.

Art Journal Café is voor iedereen die lekker wil werken in z’n Art Journal, met of zonder vooropgezet plan, waarbij de meerwaarde ligt in het delen van elkaars ideeën en inspiratie.

In het Art Journal Café kun je wekelijks genieten van lekkere koffie (of thee…) en krijg je concrete ideeën aangereikt voor het vullen van je Art Journal.

Kortom, het Café is voor iedereen die wil delen en spelen.

Verder is het Café een veilige plek, waar je jezelf kunt zijn en er niks moet, maar alles kan. Er is geen verdeling in beginners en gevorderden: er zijn alleen bezoekers en genieters. Wel is het handig dat je kennis hebt van de basismaterialen die gebruikt worden.

En hou je helemaal niet van koffie? Er is ook thee…

Waar?

In de Krommestraat, het gezelligste straatje van Amersfoort, tussen al die andere café’s, op nummer 71.

Wanneer?

Met uitzondering van de schoolvakanties, is het Café elke woensdagochtend geopend, van 10:00-12:30 uur en elke vrijdagmiddag, van 13:00-15:30 uur.

Wat kan ik verwachten?

Dit is wat je krijgt:

  • Vrij gebruik van verf, kwasten, potloden, stiten, lijm, sjablonen en collagemateriaal uit tijdschriften en allerlei andere extraatjes;
  • Koffie/thee met koekjes, met gezelligheid;
  • Bij aanschaf van een strippenkaart: toegang tot een Whatsapp groep waarin je je werk kunt uploaden en delen met elkaar en elkaar kunt aanmoedigen;
  • Regelmatig nieuwe tips en trics op Art Journal gebied;
  • Maandelijks draag ik nieuwe Art Journal ideeën aan, die je als ‘firestarter’ kunt gebruiken.

En natuurlijk: heel veel inspiratie en uitwisseling van ideeën met elkaar.

Een heel goed idee, geopperd door een cursist, is om bijvoorbeeld materialen uit te wisselen. Neem je washitape mee die je dubbel hebt, zodat je daarvan kunt ruilen met een ander. Zo ga je beide naar huis met iets nieuws.

Wat kost het?

De betaling gaat door middel van een strippenkaart. Je kunt kiezen voor een strippenkaart voor 5x Art Journal Café of voor 10x Art Journal Café.

Kosten strippenkaart 5x Art Journal Café: €79,= (geldig t/m 1 jaar na aankoop).

Kosten strippenkaart 10x Art Journal Café: €147,= (geldig t/m 1 jaar na aankoop ). Je kunt 1x een introducé mee nemen en af laten stempelen op jouw kaart.

Wil je een los kaartje kopen en eerst eens één keer aanschuiven? Ook dat kan. Een los kaartje kost €17,=. 

Ga je samen met mij dit avontuur aan?

Geef je dan snel op door middel van onderstaande button. Je komt dan op een inschrijfformulier waarop je kunt aangeven naar welke strippenkaart je voorkeur uitgaat.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de wijze van betaling. De strippenkaart krijg je bij je eerste bezoek aan het Café en zal daar worden afgestempeld.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail ze gerust! Of bel: 06 – 424 61 292. Ik heb er zin in!

You Can’t Use Up Creativity.

The More You Use, The More You Have!

(Maya Angeloy)