Agenda Art Journal workshops 2018

Hou jij van schilderen en tekenen en laat je je graag inspireren door medecursisten tijdens creatieve workshops? Geniet je van spelen met verf, collage, potlood, pen, inkt en meer? Heb je plezier in het leren van nieuwe technieken, waardoor je je verder ontwikkelt als creatieveling en nooit meer zonder ideeën zit?

In 2018 kun je bij mij kiezen uit verschillende workshopseries en een korte schildercursus. Voor alle workshops geldt dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Ze worden gehouden in Amersfoort, in het prachtige historische centrum van de stad.

Artjournaling workshops

Wil je aan de slag met Art Journaling? Je kunt je opgeven voor twee series van elk 6 lessen.

De serie Beginnen met Artjournaling: 6 eenvoudige technieken.’  begint in januari en kun je op de dinsdagochtend of donderdagochtend volgen. De serie heeft een logische volgorde. Je kunt je opgeven door middel van het aanmeldingsformulier.

In maart 2018 begint de workshopserie: ‘Verdieping in Artjournaling’, die een logisch vervolg is op de serie ‘Beginnen met Artjournaling’. Je kunt er hier alles over lezen en je aanmelden.

Cursus Collageschilderen

De Collageschildercursus bestaat uit drie dagdelen en is inclusief materiaal. Wel is het raadzaam om thuis al afbeeldingen uit tijdschriften te scheuren, om in het schilderij te gebruiken. Je kunt daar hier alles over lezen en je opgeven via het aanmeldingsformulier.

Ik zie uit naar je komst!