Dagworkshop Varen en Tekenen

Zin in een tekenavontuur op het water?

Op vrijdag 7 april 2023 vaart het schip de Bolivar vanaf de Eemhaven in Amersfoort naar oorden in de omgeving om te ontdekken en te tekenen! Bovendien zit de boot zelf ook tjokvol tekenwaardige zaken. En word je verwend met koffie en thee en lekker eten… Ga je mee op reis?

     

Reizen en tekenen gaan erg goed samen. De herinneringen, geuren en zelfs emoties van de dag gaan ‘aan je tekening hangen’. Naderhand beleef je bij het bekijken van je creaties je reisje opnieuw en heb je een heel persoonlijke interpretatie ervan vastgelegd. Daag jezelf uit en leg je bootreis vast in lijnen en kleur. En raak geïnspireerd door je medereisgenoten!

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die heel graag wil tekenen en daarmee wil experimenteren. Ik zal je allerlei manieren, tips en trucs laten zien om je omgeving vast te leggen. Daarbij ligt de nadruk op met plezier en lekker los tekenen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of meer ervaren.

Ik geef je vrolijke opdrachten en reik je ideeën aan waarmee jij door je schetsboek kunt dartelen, terwijl het landschap en de eendjes aan je voorbij trekken…

Schip

De Bolivar is een prachtige ranke dame met karakter. De schipper is Jolande Drop, die haar droom werkelijkheid zag worden met de aankoop van de Bolivar. Een stukje van haar inspirerende verhaal kun je lezen op de website www.schuitje-varen.nl. Ik voel me vereerd om op deze ‘droom’ mijn workshop te mogen geven. Samen willen we er een onvergetelijke dag van maken!

Tekenspullen

Neem zelf je favoriete tekenspullen mee. Denk aan potloden, stiften, fineliners, vulpen en aquarel. Ik zal zelf ook voor voldoende tekenmateriaal zorgen waar je gebruik van mag maken.

Inbegrepen

Van mij krijg je een schetsboekje met fijn tekenpapier en een tekenpen. Je mag natuurlijk ook je eigen schetsboek meenemen.

Kosten

De kosten voor deze dagworkshop zijn €127,=. Dit is inclusief koffie/thee en lekkers, een uitgebreide lunch en in de namiddag verse soep met warm stokbrood en hartige quiche. Tevens zijn een schetsboek en fineliner inbegrepen. Geef je op via onderstaande knop.

Datum: Vrijdag 07 april 2023

Tijd: 10.00 – 18.00 uur

Opstapplaats: Amersfoort, Eemhaven