Zussendag, Bedrijfsuitje of Schoolproject

Heb je zin in een losse Artjournalworkshop en heb je zelf een clubje bij elkaar verzameld? Bijvoorbeeld een aantal leuke zussen…?

Wil je je baas op een idee brengen voor een origineel secretaressedagkado? Of ben je op zoek naar een creatieve invulling van een bedrijfsuitje?

Zijn jullie als school op zoek naar een leuk creatief atelier, waarbij kinderen hun talent kunnen ontdekken en laten zien?

Een aantal Art Journal technieken is heel geschikt om met een grotere groep in een andere setting te doen. Dat kan tot ongeveer 8 personen bij mij in Amersfoort, of tot ongeveer 20 personen bij jou op locatie of in nader overleg op een andere locatie. Een originele invulling van een speciale dag!

Zussendag

IMG_20150130_204422De Stempel workshop leent zich heel goed voor een zussendag of ander familiemoment. Het minimum aantal deelnemers is 2 personen, de prijs is dan €39,= inclusief BTW per persoon. Vanaf 4 personen is de prijs €35,= per persoon.  Je kunt op het aanvraagformulier aangeven welke datum of data je in gedachten hebt voor jouw speciale sessie.

De kosten zijn inclusief materiaal, koffie en thee als de workshop bij mij in Amersfoort plaatsvindt. Als je de workshop op een andere locatie wilt, zorg je zelf voor koffie en thee en komen de reiskosten er nog bij. Klik op onderstaande button voor het aanvraagformulier. Je zit nog nergens aan vast.

ja lijkt me leuk

Ik neem na ontvangst van het formulier contact met je op voor het bespreken van jullie wensen en denk daarin graag mee!

BedrijfsuitjeOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Stempel workshop is ook heel geschikt voor een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld secretaressendag. Je bent samen even met iets heel anders bezig dan de dagelijkse beslommeringen op kantoor en jullie gaan allemaal met een uniek kunstwerkje naar huis.

Of druk de stempels af op een groot vel papier en lijst het in, als herinnering aan deze dag.

De stempelworkshop kan bij mij aan huis plaatsvinden (tot 8 personen) of bij jullie op locatie (tot 20 personen). Via de button kom je op het aanvraagformulier waarop je aan kunt geven wat jullie ideeën zijn en aan welke datum of data jullie denken. De prijs is €39,= inclusief BTW per persoon. ja lijkt me leuk

Je zit nog nergens aan vast. Ik neem contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Scholen

Zoeken jullie als school een leuke invulling voor een creatief project? Ook voor kinderen is Artjournaling een plezierige ervaring, waarvan ze een hoop opsteken.

Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van basisschoolkinderen van groep 5 t/m groep 8. Hieronder zie je hoe de workshop ‘Oud boek wordt Art Journal’ door kinderen zeer creatief wordt ingevuld. Kinderen leren spelenderwijs problemen oplossen en maken een heel persoonlijk werkstuk, waar ze ook vaak thuis nog mee verder mee aan de slag gaan. Succes verzekerd…

 

 

Ik ga graag met jullie in gesprek om de verdere invulling te bespreken. Voor scholen geldt een tarief van €49,=  per uur inclusief BTW. Dit is exclusief materiaalkosten en reiskosten. Voor een Artjournalworkshop ga ik uit van een sessie van ongeveer 4 uur. Dit kan ook in een aantal losse lessen worden opgedeeld.

Via de button kom je bij het aanvraagformulier. Geef de datum of data aan die jullie in gedachten hebben en jullie wensen en ideeën.

ja lijkt me leuk

Na verzending neem ik contact met jullie op voor het bekijken van de mogelijkheden.