Zaterdag workshop Teken je Travel Journal

De zomervakantie nadert met rasse schreden! Wat gaat een jaar snel. Ik ga deze zomer zeker weer een Reisdagboek of Travel Journal schrijven en vooral: tekenen.

De afgelopen meivakantie heb ik in getekende vorm weergegeven in een leporello. Dat is een boekje dat je als een harmonica kunt opvouwen en uitvouwen. Hieronder zie je een paar pagina’s uit het boekje:

    

Heb jij ook zin om zo’n boekje vol te tekenen in de vakantie en deze zomer eens op een andere manier vast te leggen? Kom dan naar de workshop ‘Teken je Travel Journal’ op zaterdag 1 juli 2017

Wat gaan we doen?

Je leert tijdens de workshop hoe je met eenvoudige tekeningetjes (hoogtepunten van) je dag vastlegt en hoe je van tekst en tekening één geheel maakt. We gebruiken daarvoor onze eigen fantasie, voorbeelden en meer.

Het tekenen doen we met een potlood en met fineliners. Daarna kun je het geheel inkleuren met aquarelverf of potloden, wat je wilt. Al het te gebruiken materiaal is inbegrepen en je krijgt nog het een en ander mee, zodat je thuis verder aan kunt werken aan je Journal.

Je krijgt van te voren een introductiemail ter voorbereiding. Deze is bedoeld als voorpret. Voor dit Travel Journal kun je op een vakantie teruggrijpen die al voorbij is, of je maakt alvast een aanzet voor je komende vakantie. Ik laat je zien hoe!

Investering  

De kosten voor deze workshop zijn €57,=.

Dit is inclusief: schetsboekje (een leporello), een ieniemienie waterverfsetje (voor thuis), een waterkwast en een fineliner. En natuurlijk koffie en thee, met koekjes!

Bonus

Je krijgt bovendien nog een introductiemail bij de workshop en een werkblad met een aantal tekenvoorbeelden.

Ja, ik doe mee!

Heb je zin in deze workshop? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Er volgt een formulier waarmee je je kunt inschrijven, waarna je een bevestigingsmail ontvangt met daarin de betalingsgegevens. Je inschrijving is definitief, als het cursusgeld is overgemaakt.

      

Nog even op een rijtje

Tijdstip: zaterdagmiddag 1 juli 2017 van 13:00-15:30 uur
Prijs: €57,=, dit is inclusief gebruik van materiaal, leporello, fineliner, verfsetje, waterkwast, koffie/thee met lekkers
Adres: Krommestraat 71, 3811CB Amersfoort (parkeergelegenheid op loopafstand)

Vragen

Kan ik na deze workshop goed tekenen?

Is een pianoliefhebber na een paar uur oefenen een concertpianist? Nee… Maar hij kan wel een aantal akkoorden leren en Vader Jakob spelen. Dus… als je tijdens de workshop oefent en geniet van het proces, dan ben je zéker in staat om na de workshop met plezier een Travel journal te maken. De nadruk ligt niet op precies natekenen, maar juist een essentie vast leggen. Je leert je kronkelige lijntjes te omarmen!

Ik kan al goed tekenen, kan ik ook meedoen?

De workshop is voor beginnende tekenaars, maar als je open staat voor inspiratie ontvangen én delen, ben je van harte welkom. Twijfel je? Neem dan even contact op met mij.

‘Creativity is contagious, pass it on!’ (Einstein)

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone