Doe mee met de Art Journal Driedaagse!

Op woensdag 24 mei 2017, vrijdag 26 mei 2017 en zaterdag 27 mei 2017 geef ik een Art Journal Driedaagse.

Woon je wat verder weg, wil je lekker een paar dagen achter elkaar aan de slag en heb je zin om
Amersfoort eens nader te bekijken en verkennen? Dan is de Art Journal Driedaagse wat voor jou!

We gaan aan de slag met de workshops uit de Art Journal serie ‘Beginnen met Art Journaling’. In drie dagen leer je zo minstens zes technieken, waarmee je een mooie aanzet kunt maken in je Art Journal! De volgorde van de workshops wijkt wel iets af van de serie. Verder zit er één ‘vrije dag’ tussen de Art Journal driedaagse, zodat je even op adem kunt komen.

Programma

In de ochtenden ‘warmen we op’ en gaan we aan de slag met het omvormen van een oud boek tot Art Journal, maken we mooie ondergronden en werken we met collagemateriaal en verf. In de middagen zullen we een tekentechniek leren met gebruik van gouache en fineliner. Verder gaan we onze dag vastleggen aan de hand van meegebrachte foldertjes, bonnetjes etc. en doen we de workshop ‘Banners, doodles en letters’, zodat je je leven ook in mooie typografie en grafische elementen kunt weergeven in je journal.

De kosten voor de driedaagse zijn: €237,= (inclusief lunch, thee/koffie met koekjes). Wil je liever één dag of twee dagen komen? Dat kan ook. De kosten zijn als volgt:

  • Eén dag: €87,= (inclusief lunch)
  • Twee dagen: €167,= (inclusief lunch)

Data en tijden

Op woensdag 24 mei 2017vrijdag 26 mei 2017 en zaterdag 27 mei 2017 van 10:30-16.30 uur (de lunch is van 13:00-14:00 uur).

Een indruk van wat het resultaat kan zijn:

Plaats

De workshop vindt plaats in de Krommestraat in Amersfoort.

Bonus

Als bonus ontvang je (na ontvangst van het cursusgeld) een e-book met achtergrond informatie en een prachtig vierkleurenpotlood.

Aanmelden

Je kunt je voor deze Driedaagse aanmelden door op onderstaande button te klikken. Er volgt dan een inschrijfformulier waarop je ook kunt aangeven of je dieet wensen hebt.

Na betaling van het cursusgeld is je aanmelding definitief. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInBuffer this pageEmail this to someone